fbpx

Vendégváró tűzzsonglőr előadás

Vendégeket elkápráztató tűzzsonglőr "díszlet"

Ha nem szeretne „színpadi” tűzzsonglőr műsort rendezvényére, akkor Ön ezt keresi. Ezt hívjuk mi úgy, hogy vendégváró tűzzsonglőr előadás. Vendégei érkezésekor a bejáratnál, vagy a dohányzó rész mellett kiváló és kuriózum ötlet tűzzsonglőröket mint úgymond díszletet, kiegészítőt használni. Az ilyen környezetben szórakozó vendég érzi, hogy fontos a rendezvény szervezői számára, szó szerint látja a törődést. Ön ugye figyel a vendégei jó hangulatára?

Tűzzsonglőr részletek

A vendégváró tűzzsonglőr szolgáltatás sarkalatos pontja itt olvashatóak

A szolgáltatás maga egy könnyen alakítható és helyezhető esemény kiegészítő, színesítő elem. De nem zenés koreográfia, csak egy látványosság, egy mozgó díszlet, egy élmény pont a rendezvény térképén.

Az érkező-, távozó-, vagy a rendezvényen járkáló vendégek mindegyike nem pár perc alatt halad el a tűzzsonglőrök mellett. Ezért használatos hosszabb időtáv.

A tűzzsonglőr produkció látványosságát a különböző lángoló eszközök felvonultatása segítségével tesszük még érdekesebbé.

 

Kérésre látványos festés kerül a tűzzsonglőrök karjára, esetleg arcára testfestő géppel.

Árajánlat kérése rendezvényére

Nem kell mást tennie,  mint felkeresni minket elérhetőségeinken

A tűzzsonglőr műsorok rövid

összehasonlítása

Árajánlat generálása

Jusson hozzá azonnal az árlistánkhoz, mely a pontos útiköltség elszámolást is tartalmazni fogja az adott eseményre vonatkozóan. Figyelmesen adja meg az alábbia datokat, hogy pár eprcen belül már ott is legyen Önnél az árajánlatunk.

Azok közül páran, akik már szerződtek velünk

Logóink nemcsak márkákat, hanem sikertörténeteket is képviselnek. Válasszon minket, és építsük együtt a következő sikeres referenciát!

tűzzsonglőrök rendezvényekre 05

Vendégváró tűzzsonglőr szolgáltatás

A tűzzsonglőr káprázat

A rendezvények lényege, hogy kiszakítsák az embereket a hétköznapokból, azok megszokásaiból és rutinjából. Az ünnep fogalma egy nem szokványos történést (napot) jelenti. Ezt pedig tudja minden rendezvény szervező. Ennek az információnak az állandó szem előtt tartása az, ami elengedhetetlen egy-egy rendezvény programjának összeállításakor. Így jutunk el ahhoz a gondolathoz, hogy a tűzzsonlőrök látványos és lebilincselő műsora egy olyan program elem, mely képes megadni a rendezvényre látogató számára a különlegességet, a kuriozum érzését. Ez pedig lényeges pontja a szórakozásnak, a szórakoztatásnak.

Mi így vélekedünk a show ipar ezen igazán látványos szegletéből.