fbpx

Tűztáncos előadás

Minőségi tűzzsonglőr show műsor

Mi is a tűztáncos előadás… A tűztánc egy kifinomultabb mozgás kultúra, mint a tűzzsonglőrködés, hiszen itt immáron táncról van szó, nem pedig csak az ügyesség bemutatásán. A tűzzsonglőr eszköz felhozatal hasonló, de a műsor jellege avatottabb szemek számára azonnal más szintre emelkedik. Ez a kultúra azon része, mely művészetet minden korosztály és minden terület iránt érdeklődő képes értékelni és kedvelni.Ezért is olyan népszerűek a tűzzsonglőr műsorok a mai napig, a legtöbb rendezvény látogató körében.

Tűzzsonglőr részletek

A tűztáncos előadás sarkalatos pontja itt olvashatóak

Az produkciót hivatásos tűzzsonglőrök adják elő koreografált show műsorban. A produkciót minden esetben sötétben lehet bemutatni annak alapvető jellegéből adódóan. A látványt a tűz és a tűzzsonglőr közös produkciójából származik. Ez pedig csak sütét környezetben tud érvényesülni.

A tűzzsonglőr műsorok hossza kérésre változtatható. Alapvetően a 20 perc hosszúságot kéri legtöbb megrendelőnk.

A műsorszám előadó művészei hivatásként végzik a tűzzsonglőr szakmát. Így biztos lehet a magad színvonalban.

 

Kérésre látványos festés kerül a tűzzsonglőrök karjára, esetleg arcára testfestő géppel.

Árajánlat kérése rendezvényére

Nem kell mást tennie,  mint felkeresni minket elérhetőségeinken

A tűzzsonglőr műsorok rövid

összehasonlítása

Árajánlat generálása

Jusson hozzá azonnal az árlistánkhoz, mely a pontos útiköltség elszámolást is tartalmazni fogja az adott eseményre vonatkozóan. Figyelmesen adja meg az alábbia datokat, hogy pár eprcen belül már ott is legyen Önnél az árajánlatunk.

Azok közül páran, akik már szerződtek velünk

Logóink nemcsak márkákat, hanem sikertörténeteket is képviselnek. Válasszon minket, és építsük együtt a következő sikeres referenciát!

tűzzsonglőrök rendezvényekre 03

Tűztáncos előadás

A tűzzsonglőr káprázat

A rendezvények lényege, hogy kiszakítsák az embereket a hétköznapokból, azok megszokásaiból és rutinjából. Az ünnep fogalma egy nem szokványos történést (napot) jelenti. Ezt pedig tudja minden rendezvény szervező. Ennek az információnak az állandó szem előtt tartása az, ami elengedhetetlen egy-egy rendezvény programjának összeállításakor. Így jutunk el ahhoz a gondolathoz, hogy a tűzzsonlőrök látványos és lebilincselő műsora egy olyan program elem, mely képes megadni a rendezvényre látogató számára a különlegességet, a kuriozum érzését. Ez pedig lényeges pontja a szórakozásnak, a szórakoztatásnak.

Mi így vélekedünk a show ipar ezen igazán látványos szegletéből. Tesztelje le a gyakorlatban is, amit mi itt fentebb elírtunk. Megéri!