fbpx

Kifejezetten különleges tűzzsonglőr előadások igényeinek megfelelően, csak kérnie kell!

Legyen az Ön eseményén egy vagy több olyan különleges tűzzsonglőr produkció, ami semmilyen szinten nem hasonlítható más rendezvényeken láthatókéhoz. Ezzel egyedibbé teszi rendezvényét, és közönsége emlékeiben is tovább él a jó élmény.

A különleges tűzzsonglőr showt adó opcionális lehetőségek

Amennyiben összeállt fejébe mit is szeretne rendezvényére, keressen minket elérhetőségeinken bátran! Várjuk jelentkezését, igényeit, elképzeléseit telefonon és e-mailben is.

Dizájn

Minden esetben a tűzzsonglőr fellépőinken látható ruházatok "modernizálása" elengedhetetlen a a számunkra kiemelten fontos innováció jegyei miatt.

Biztonságos

A ruházat a tűzzsonglőreinken a hétköznapi használatra beszerezhető leginkább biztonságos azaz nem (olvadva) gyúlékony anyagokből készülnek.

Választható ruházat a tűzzsonglőrökön

tűzzsonglőr és tűztáncos

Különböző stílusok

Modern színpadi, Rockabilly azaz Rock and Roll, Középkori avagy reneszánsz stílusú, Cirkuszi show (a XIX. század elejének megfelelően), SteamPunk stílus (amennyiben a gőzgépek uralkodnának), Magyar népi viselet

Kérésre egyedi stílusú

Legyen rendezvényére szabva a tűztáncosok ruházata is, hogy közönsége érezze kifinomult érzékét a szervezésben. Ötleteit várjuk!

A tűzzsonglőr műsorok rövid

összehasonlítása

Grafika

A látvány magáért beszél, mégis eltart egy ideig, mire a lángok tánca között ki tudják nézni: - "Ez nem is ruha, hanem rá van festve!"

Egyedi

Mivel sablonok és testfestőgép használata mellett történik mindig a rajzolás, így sosem lehet tökéletesen egyformát készíteni. Ebben ál egyedisége minden egyes alkalommal.

Testfestés a tűzzsonglőrökön

Mindig lehet több

A tűztáncos aki irányít, és a tűzzsonglőr eszköz ami mozog. De a látványt fokozni mindig ér és lehet is, erre szolgál a testfestés a tűzzsonglőrökön.

Igényei szerint

Legyen nyitott képzelete, vagy csak mondjon egy színt, ami köré testfestő művészünk kitalálja a festményét tűzzsonglőr előadó művészeinkre.

Egyedi zenei koreográfia a tűzzsonglőr műsor alatt

Ha rendezvényének hangulatát nem szeretné megtörni, akkor mi miért tennénk ezt? Kérjen rendezvénye zenei világához vagy saját igényeihez illő koreográfia zenét. Mi teljes odaadással meg fogjuk valósítani kívánalmait.

Árajánlat generálása

Jusson hozzá azonnal az árlistánkhoz, mely a pontos útiköltség elszámolást is tartalmazni fogja az adott eseményre vonatkozóan. Figyelmesen adja meg az alábbia datokat, hogy pár eprcen belül már ott is legyen Önnél az árajánlatunk.

Órás csillagszóró

A misztikusság nevében

Pyrotechnikai eszközök

A hatás legkifejezőbb ereje

Kiegészítő színpadtechnika a tűztáncosok "körül"

tűzzsonglőr tűztáncos kiegészítő színpad technika

Megvilágítás

A hangulatot mi befolyásolná jobban, mint a világítás

Égő kiírás

Amennyiben nyomatékosítani szeretne valamit, csak gyújtassa fel velünk

Azok közül páran, akik már szerződtek velünk

Logóink nemcsak márkákat, hanem sikertörténeteket is képviselnek. Válasszon minket, és építsük együtt a következő sikeres referenciát!

Tűzzsonglőr hírlevél

Pontosan Önnek tervezve

Havi egy alkalommal érkezik postafiókjába érdekes és oktató jellegű írásaink válogatása. Így azonnal értesülhet a magyarországi tűzzsonglőr világ izgalmas jelenségeivel.

Hírlevél a tűzzsonglőrök világából címezve