fbpx

Tűzzsonglőr előadás

Professzionális tűzzsonglőr show műsor

A rendezvények elhagyhatatlan kelléke hazánkban a tűzzsonglőr előadás. Az Ön rendezvényéről sem hiányozhat ez a minden generációt elvarázsoló előadás fajta. Kérdés csak az, hogy pontosan mit szeretne, a válasszal pedig már biztosra is veheti azt, hogy azt megkapja tűzzsonglőreink produkciójából. Számunkra az elégedett közönség és az elégedett megrendelő a legfontosabb szempont. Mi erre alapítottunk vállalkozást.

Tűzzsonglőr részletek

A tűzzsonglőr előadás sarkalatos pontja itt olvashatóak

A tűz show olyan plusz lángokból álló tűzzsonglőr kiegészítőket tartalmaz, melyet semmilyen más nálunk található előadás nem mondhat magáénak. A lobbanások és hatalmas lángok a show esszenciáját képezik mind az tűzzsonglőrök részéről, mind a közönség véleménye szerint.

Tegye próbára tudásunkat azzal, hogy beépít minket rendezvénye esti programjába.

A tűzzsonglőr műsorok hossza kérésre változtatható. Alapvetően a 23 perc hosszúságot kéri legtöbb megrendelőnk.

 

A műsorszám előadó művészei hivatásként végzik a tűzzsonglőr szakmát. Így biztos lehet a magad színvonalban.

 

Kérésre látványos festés kerül a tűzzsonglőrök karjára, esetleg arcára testfestő géppel.

Árajánlat kérése rendezvényére

Nem kell mást tennie,  mint felkeresni minket elérhetőségeinken

A tűzzsonglőr műsorok rövid

összehasonlítása

Árajánlat generálása

Jusson hozzá azonnal az árlistánkhoz, mely a pontos útiköltség elszámolást is tartalmazni fogja az adott eseményre vonatkozóan. Figyelmesen adja meg az alábbia datokat, hogy pár eprcen belül már ott is legyen Önnél az árajánlatunk.

Azok közül páran, akik már szerződtek velünk

Logóink nemcsak márkákat, hanem sikertörténeteket is képviselnek. Válasszon minket, és építsük együtt a következő sikeres referenciát!

tűzzsonglőrök rendezvényekre 05

Tűzzsonglőr előadás

A tűzzsonglőr káprázat

A rendezvények lényege, hogy kiszakítsák az embereket a hétköznapokból, azok megszokásaiból és rutinjából. Az ünnep fogalma egy nem szokványos történést (napot) jelenti. Ezt pedig tudja minden rendezvény szervező. Ennek az információnak az állandó szem előtt tartása az, ami elengedhetetlen egy-egy rendezvény programjának összeállításakor. Így jutunk el ahhoz a gondolathoz, hogy a tűzzsonlőrök látványos és lebilincselő műsora egy olyan program elem, mely képes megadni a rendezvényre látogató számára a különlegességet, a kuriozum érzését. Ez pedig lényeges pontja a szórakozásnak, a szórakoztatásnak.

Mi így vélekedünk a show ipar ezen igazán látványos szegletéből.