fbpx

Kapcsolat tűzzsonglőr műsorokhoz

Keressen fel minket bátran. Ezen az úton létrejött kapcsolat tűzzsonglőr produkciókhoz lehetőséget ad Önnek arra, hogy átadja számunkra minden igényét a show műsort illetően.

Mi már nagyon várjuk, hogy az Ön közönsége számára is bemutatkozhassunk show műsoraink bármelyikéve.

tűzzsonglőrök rendezvényekre 01

Árajánlat generálása

Jusson hozzá azonnal az árlistánkhoz, mely a pontos útiköltség elszámolást is tartalmazni fogja az adott eseményre vonatkozóan. Figyelmesen adja meg az alábbia datokat, hogy pár eprcen belül már ott is legyen Önnél az árajánlatunk.

Telefonszám:

+36 20 239 9331

Kapcsolat tűzzsonglőr show rendeléshez

Kérjen árajánlatot rendezvényére

Az árajánlat kérés sosem került többe, mint az a 30-40 másodperc, amit rááldoz a kapcsolat létesítésére. Tegye meg ezt rendezvénye sikeréért. Keressen fel minket most!

Tegye fel kérdéseit

Amennyiben biztonsági vagy területi, technikai kérdése lenne a tűzzsonglőr műsorokkal kapcsolatban, keressen minket nyugodtan.

Konkrét elképzelést kellene megvalósítanunk?

Azt szeretjük a legjobban, mert tudjuk pontosan, mit kíván tőlünk a megrendelőnk. Adjon át minden kívánságot, hogy azt teljesíthessük!

Nem elég a kapcsolat tűzzsonglőr rendeléshez?

Nem szeretnénk győzködni arról, hogy a tűzzsonglőr előadás mennyire jó ötlet is egy-egy rendezvény programjába, mint beillesztett látvány elem. Mi inkább megmutatjunk annak előnyeit és hasznait! Figyeljen!

Közönség csalogató

A közösnég minden korosztálya rajong a tűzzsonglőr produkciókért. Adja meg nekik, amit kívánnak, és a szervezés részesülni fog a sikerből, és természetesen a vastapsból.

Jó referencia anyag

Kiváló fotók és videók készíthetőek a tűzzsonglőr show műsorról, melyet későbbi reklámaiban fel tud használni a rendezvényei jövőbeni promótálásában. Ne essen el egy ilyen lehetőségtől.

Kevés erőforrást igényel

A tűzzsonglőr produkció a rendezvénye területének csak pár négyzetméterét foglaja el, és nem igényel színpadot, se világítást, csak egy zene lejátszó eszközt.

Azokközül páran, akik már szerződtek velünk

Logóink nemcsak márkákat, hanem sikertörténeteket is képviselnek. Válasszon minket, és építsük együtt a következő sikeres referenciát!

tűzzsonglőrök rendezvényekre 05

Kapcsolat tűzzsonglőr csoportunkhoz

A tűzzsonglőr káprázat

A rendezvények lényege, hogy kiszakítsák az embereket a hétköznapokból, azok megszokásaiból és rutinjából. Az ünnep fogalma egy nem szokványos történést (napot) jelenti. Ezt pedig tudja minden rendezvény szervező. Ennek az információnak az állandó szem előtt tartása az, ami elengedhetetlen egy-egy rendezvény programjának összeállításakor. Így jutunk el ahhoz a gondolathoz, hogy a tűzzsonlőrök látványos és lebilincselő műsora egy olyan program elem, mely képes megadni a rendezvényre látogató számára a különlegességet, a kuriozum érzését. Ez pedig lényeges pontja a szórakozásnak, a szórakoztatásnak.

Mi így vélekedünk a show ipar ezen igazán látványos szegletéből.

Tűzzsonglőr hírlevél

Pontosan Önnek tervezve

Havi egy alkalommal érkezik postafiókjába érdekes és oktató jellegű írásaink válogatása. Így azonnal értesülhet a magyarországi tűzzsonglőr világ izgalmas jelenségeivel.

Hírlevél tűzzsonglőr témákkal